جوزى حاول يعمل معايا علاقه من الخلف بس اتعورت وجبلى سيديبروكت لانى عند الاخراج بحس بالام هل هينفعنى العلاج ولا هيضر!

icon 24 يوليو 2015
جوزى حاول يعمل معايا علاقه من الخلف بس اتعورت وجبلى سيديبروكت لانى عند الاخراج بحس بالام هل هينفعنى العلاج ولا هيضر!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
حينفع!! ،عليك تجنب حدوث الإمساك بتناول الخضروات والفواكه وشرب الكثير من الماء.