دلوقتي انا عندي من سنيين وانا بمارس العاده السريه ومكنتش لسه بلغت دلوق

icon 20 مارس 2016
دلوقتي انا عندي 18 سنه .. من 3 سنيين وانا بمارس العاده السريه ومكنتش لسه بلغت .. دلوقتي انا 18 سنه ولسه العضو الذكري لم يحدث له نمو خالص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
العادة السرية لاتؤثر على نمو العضو الذكري، لأن برنامج النمو محدد جينياً، ويستمر البرنامج رغم أي شيء ، ما يؤثر على النمو هو وضع الهرمونات والوراثة التغذية أيضاً.والطول العادي من ٨-١٨ سم.