كان عندى انا ولد عندي دلوقتى بعد ممارسة العادة السرية ينفع انام نوم من

icon 9 فبراير 2015
كان عندى سؤال انا ولد عندي 21 سنه ...دلوقتى بعد ممارسة العادة السرية ينفع انام نوم منفصل (يعنى مثلا انام ساعتين او اربعه واصحي واروح لو هناك مشوار اعمله وارجع اكمل نوم تانى ولا لا لازم نوم متواصل ولو ينفع هل يجوز لي انى لو اضطريت اعمل كده ولا خطرعليا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الكريم ابو رمضان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
جسم الإنسان يتعود علي حسب الظروف .. النوم الصحيح هو 7 ساعات يوميا .. نوم متواصل
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الانسان يستطيع التأقلم مع جميع الظروف، ويمكنك أيضاً التأقلم ، وجسمك سيقول لك متى تنام ومتى تصحى ، حسب حاجته، فلا داعي للقلق.