كم محتاجة اسم مخدر موضعى للعلاقة الزوجية بس يكون داخلى زى حقن مثلا زى

icon 6 يناير 2018
ارجوكم محتاجة اسم مخدر موضعى للعلاقة الزوجية بس يكون داخلى زى حقن مثلا زى اللى بيستخدم فى حالات الولادة مش خارجى لأن الخارجى بيخدر الطرفين بس يكون شديد ارجووووووووووووكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الداخلي والخارجي يخدران الطرفين والداخلي أكثر، لأنه لا يمكن إزالته بينما الخرجي يزال قبل الجماع بريع ساعة.