لو العلاج عن طريق الحقن مش جايب نتيجه واخد ٨ حقن لعلاج نقص هرمون الذكورة المشكلة ضعف الانتصاب وسرعة القزف وبعد الكشف ظهر نقص فى هرمون الزكورة

icon 29 سبتمبر 2018
لو العلاج عن طريق الحقن مش جايب نتيجه واخد ٨ حقن لعلاج نقص هرمون الذكورة المشكلة ضعف الانتصاب وسرعة القزف وبعد الكشف ظهر نقص فى هرمون الزكورة

إجابات الأطباء على السؤال

العلاج الهرموني بحاجة لإشراف طبي، راجع اختصاصي غدد صماء أو مسالك وبلية.

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

العلاج الهرموني بحاجة لإشراف طبي، راجع اختصاصي غدد صماء أو مسالك وبلية.