لو سمحت افيدني احتاج دواء يخفف من آلام الفرج اللي احس بيها انا مارست ا

icon 7 أكتوبر 2017
لو سمحت افيدني بأسرع وقت احتاج دواء يخفف من آلام الفرج اللي احس بيها ، انا مارست العادة السرية بقوة باليد ارجوك يا دكتور افيدني و لو بشي بسيط ممكن احطّه في الفرج ليخف الألم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يمكن وضع أي مرهم لتخفيف الحكة، ولكن لا بد من مراجعة اختصاصي أمراض جلدية للتشخيص الدقيق.