نا حكيت فرجى حكة شديدة و نزل منى نقطة دم واحدة بس و بعدها حسيت بحرقان و من ساعتها حاسة بتوسع فى مهبلى و مفيش الضيقة اللى كنت بحس بيها فى الاول هل كده فقدت البكارة

icon 10 مارس 2016
نا حكيت فرجى حكة شديدة و نزل منى نقطة دم واحدة بس و بعدها حسيت بحرقان و من ساعتها حاسة بتوسع فى مهبلى و مفيش الضيقة اللى كنت بحس بيها فى الاول هل كده فقدت البكارة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الحكة الخارجية للا تؤثر على الغشاء، ولكن عليك علاج الحكة في أسرع وقت، راجعي اختصاصي أمراض جلدية.ويمكنه الكشف عن الغشاء، وسلامته.
الدكتور مازن عبدالله علي الزعبي
الروماتيزم والمفاصل
عليك بمراجعة طبيب النسائية ليتم الفحص السريري.