ياريت علي انا قلقان جدا من كتر الي بسمعوا عن دوالي الخصيه انا لا احس ب

icon 6 يونيو 2013
دكتور ياريت تجاوبني علي سؤالي انا قلقان جدا من كتر الي بسمعوا عن دوالي الخصيه انا لا احس بالم في الخصيه علي الاطلاق وحجم الخصيه طبيعي في الناحيتين بس انا بحس ان فيه حاجه زي العرق نازل علي الخصيه اليسري هل هادا الوريد او البريخ ام تكون دوالي الخصيه وانا عمري 21 سنه ارجو الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا داعي للقلق، فإذا كان وريد واحد وعادي أي غير منتفخ، فالغالب أنه ليس دوالي، للتأكد من التشخيص راجع اختصاصي مسالك بولية.