انا بعاني من عصبية وتوتر زائد ووصل العصبية الي الجذ علي الاسنان طول ال

icon 9 مارس 2016
السلام عليكم انا بعاني من عصبية وتوتر زائد ووصل العصبية الي الجذ علي الاسنان طول الليل سواء قبل نوم كنت متوترة او لا ومش عارفة حل الموضوع ده ايه وممكن ارتاح لما اخد مهدئات ولا لا ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالله ابوعدس
معالج نفسي
هذه صفه قلقيه طرفيه.. سهل علاجها...ولكنها تقييم ضمن السياق العام لحالتك النفسيه... نعم يمكن علاجها سلوكيا او دوائيا...راجعي الاستشاري النفسي او الدوائي... سلامتك

تعليقات الزائرين

س ج س ج

طيب انا برضو حاصلي كدة و عندي امتحانات خلاص علي وصول.. اروح دكتور نفسي بعد الامتحانات احسن و لا ايه ؟؟

icon 5 مايو 2023