انا تعبان نفسيا الاعراض اني منعزل ووحيد ومش بحب الاختلاط وبخاف كتير من الناس ومش بعرف اتعامل مع حد ولا ارد علي كلام حد ومعنديش ثقة في نفسي وشايف الناس

icon 9 يناير 2017
انا تعبان نفسيا الاعراض اني منعزل ووحيد ومش بحب الاختلاط وبخاف كتير من الناس ومش بعرف اتعامل مع حد ولا ارد علي كلام حد ومعنديش ثقة في نفسي وشايف الناس

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الاعراض تشير الى مرض نفسي بحاجه للتقييم والعلاج من قبل طبيب نفساني فلا تتأخر

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا مش بعرف اتحكم في نفسي بسبب العصبيه الدائم وممكن امشي في الشارع واتعصب علي اي حد بدون سبب وكمان بخاف من نفسي وأنا بتعمل مع اسرتي وديمان بعيد عنهم الرجاء المساعده من فضلكم اخواتي

icon 4 يناير 2022