صباح ال انا عندي و و بقالي تقريبا سنين لما بيضغط عليا لوقت طويل انا بق

icon 3 أغسطس 2018
صباح الخير انا عندي 27 سنه و و بقالي تقريبا 9 سنين لما بيضغط عليا لوقت طويل انا بقعد اصوت و اشد شعري جامد لدرجة انه بيتقطع في ايدي ببقى حاسه بحاجه ولو في اي حاجه جانبي ببقى عايزه اضرب نفسي بيها في دماغي حتى لو هتعور او اموت عادي و كمان رجلي بتبقى ناشفه جدا و ايدي و بقعد فتره تقريبا نص ساعه على ما برجع طبيعية تاني عايزه اعرف ايه السبب و انا كده مريضه نفسيا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسمين حسن
معالج نفسي
دي أعراض جسدية من الضغط النفسي ..لأم الجسم ممكن يعبر عن الألم النفسي في صورة الم جسدي ..كونك توصلي المرحلة عدم التحكم في مشاعرك حتي لو هتاذي نفسك فده يقول انك معندكيش القدرة علي ظبط الانفعالات وتحتاجي لتعلم مهارات تجاوز المحن وتنظيم المشاعر
طاقم الطبي
نعم مريضه وبحاجه لإجراء بعض الفحوصات وتقييم الطبيب النفساني