هل الكلام فى التليفون كتير له اضرار علما بان انا بتكلم فى التليفون كتي

icon 28 سبتمبر 2013
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته هل الكلام فى التليفون كتير له اضرار علما بان انا بتكلم فى التليفون كتير وحاسس بتعب فى الودن الشمال كل ما احط التليفون على ودنى بحس بزنه كدا مش عارف ليه افيدونى افادكم الله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الشوبكي
معالج نفسي
ان كثرة استخدام الهاتف الجوال تؤدي الى الصداع والتوتر والارهاق وقلة التركيز واضطراب الذاكرة واضطراب النوم والقلق وايذاء الجلد والاعصاب والدماغ على الفترات الطويلة واذا كان الشخص قلقا تزيد من الاعراض لذلك ينصح بالابتعاد بقدر الامكان عن ذلك وابعاد الهاتف حتى وهو مغلق لخطورة الاشعه الصادرة عنه