انا سني وكنت بلعب كمال اجسام بس طولي بقالو اكتر من سنتين ثابت مبطولش ه

icon 26 يوليو 2018
انا سني 19 سنه وكنت بلعب كمال اجسام بس طولي بقالو اكتر من سنتين ثابت مبطولش هل فيه حل طول 178ووزني 80

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد المجيد ناصيف
طب عام
بشكل عام الطول يتوقف في عمر ال ١٨ لذلك على الاغلب ممكن ان يزيد طولك حوالي ٢ الى٥ سم لا اكثر وطولكمع وزنك جدا ممتازين

الطول متناسق مع الوزن ,تابع الرياصة بالشكل الغير مفرط

د. احمد الاسعد
طب عام

الطول متناسق مع الوزن ,تابع الرياصة بالشكل الغير مفرط

طولك طبيعي وحافظ على صحتك دون اي تأثيرات غير طبيعية و سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

طولك طبيعي وحافظ على صحتك دون اي تأثيرات غير طبيعية و سلامات