مبداينا انا نحيف جدا وجربت كل الطرق بلا استثناء حتى دخلت جيم واخدت قرص

icon 2 مارس 2018
السلام عليكم مبدأينا انا نحيف جدا وجربت كل الطرق بلا استثناء حتى دخلت جيم واخدت قرص ابر مستورد الجرام ب اكثر من 100 جنيه وجربت بودرات وجنرال بروتين وكمان حجم رأسى صغير جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
التغذية االصحية الجيدة تساعد على بناء الجسم مالم يكن العامل وراثيا’ سلامات