كم عايزة الفرق بين زيت اللوز المر وزيت اللوز الحلو دوخت ومش عارفة اشتر

icon 11 أبريل 2012
ارجوكم عايزة اعرف الفرق بين زيت اللوز المر وزيت اللوز الحلو دوخت ومش عارفة اشترى اي واحد شوية يقولو ده للشعر وشوية للبشرة وشوية يقولو ده سام اصدق مين ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
زيت اللوز الحلو من أفضل الزيوت لدهن الشعر لأنه لا يتأثر بسرعة بأشعة الشمس ولا يضر الشعر اذا بقي مدة طويلة ، أما زيت اللوز المر فيفيد في علاجات التصبغات والبقع والهالات السوداء من البشرة ويضفي عليها النضارة والنعومة .