ا عندي الصغيره كانت طبيعيه جدا المهم و هي في ثانوي في شويه شباب كانوا

icon 11 مايو 2015
ا عندي اختي الصغيره 28سنه كانت طبيعيه جدا المهم و هي في ثانوي في شويه شباب كانوا بيعاكسوها و طلعوا عليها اسم احنا قولنالها ميهمكيش دي مجرد معاكسة و من بعدها الموضوع عملها مشكله و قدرنا نجليه تنسي و بعد كده بابا تعب و جايه سرطان و اتوفي و هي متعلقه بابا اوي اوي بابا بقاله سنه و نص متوفي من ساعه الوفاء و هي حابسه نفسها في الاوضه و مش عاوزه تتكلم و خست بقت 36 كيلو و مش عاوزه تشوف حد ولا راضيه تروح لاي طبيب نفسي و الامور دلوقتي اطورت بقت بتتعصب و بتتهمنا بحاجات محصلتش اي تصرف نعمله بترجمة عندها بطريقه غريبه و عالطول اتهامات لينا و بتقلي اننا دمرناها و بقي ليها نظرات غريبه و عي بتتكلم بتبقى كانها حد تاني Ahmed missed a call from you. و بقت بتعمله وحش و بتقلي بكرهكوا و معنديش اي احساس ليكون و لو بايدي اسيب البيت و مقعدشي معاكوا قولتلها تعالي اعملك زياره هنا عندي في فينا و تغيري جو رفضت هي رافضه اي مساعده احنا بتتعامل معاها بحنيه و كل طلباتها مجابهح مجابه هي لما بتجيلها النوبه و تتنافس علي ماما و اخواتي بتبقى كانها حد تاني و بعدها بيوم بترجع تعتذر و تقول حقكوا عليا انا غلطانه و اخر مره اعمل كده و مفيش يوم تاني ترجع تتعصب لدرجه احيانا تخرج من اوضتها تبهدل اللي و البيت و نقلها طب حصل ايه تقول انتوا دمرتوني تخرج من اوضتها تبهدل و ترجع تاني و بعدها بيوم ترجع تعتذر قاطعة كل اصحابها رغم انهم بيحبوها و بيسالوا عليها دايما مبقتشي تهتم بالمظهر رغم انها قبل كده كان شيك جدا و متلبسي غير اللبس الغالي و الميك اب و العدسات الملونه كل ده انتهي هي عالطول قاعده ف اوضتها قدام الكمبيوتر او تصلي او تقرا قران لما قولنالها انتي محتاجه طبيب نفسي اتعصبت و حالتها بقت اسوا و بتقول انتوا تقولوا عني كده و تعملوا فيا كده انا كويسه جدا كل اللي عندي شويه زعل علي بابا هو انا مش من حقي ازعل مش عارفين نتصرف انا اكتر واحده بتحبها بعد بابا لما نزلتوا مصر من ثلاث شعور فرحت بيا يومين و بعدها بقيت بتتعصب عليا زي ما بتعمل في ماما و اخواتي معلش انا طولت علي حضرتك يا ريت حضرتك تقولي ايه طبيعه الحاله و اتصرف ازاي و ازاي اقنعها انها محتاجه علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بيتر اده
طب الاسرة
من الضروري ان تقابل اختك طبيب نفسي بأسرع وقت. كلما طالت الحالة كلما صار العلاج اصعب.