اشعر بالدوخة عند الاستيقاظ من النوم او عند الذهاب اللي النوم وتحدث بشكل متكرر ممكن تستمر اسبوع وبعد كده تتوقف لمده شهر او اكتر وتحصلي تاني

icon 12 مارس 2018
اشعر بالدوخة عند الاستيقاظ من النوم او عند الذهاب اللي النوم وتحدث بشكل متكرر ممكن تستمر اسبوع وبعد كده تتوقف لمده شهر او اكتر وتحصلي تاني

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
ربما السبب الاذن الوسطى ننصحك بتناول دواء بيتاستين 16 ملغم مساء لمده اسبوعين