اشعر بتقل في الراس و حاليا اواجه صداع خفيف جدا من سنين اغمي علي و بعده

icon 16 أبريل 2017
اشعر بتقل في الراس و حاليا اواجه صداع خفيف جدا . من 9 سنين اغمي علي و بعدها بسنه جالي زغلله في العين و صداع و ترجيع. ومن 8 سنين لا اري هزه لكني افكر في اسبابها كتيرا

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
تتكلم عن ثماني سنوات ولله الحمد صحتك جيده اذا عاودتك الاعراض يجب مراجعه الطبيب