اعالج ازاي الانيميا ، لاني عايزة اخس واول ما اقلل من اكلي شوية بتعب جامد وصداع ودوخة وعدم تركيز وكسل

icon 18 أكتوبر 2018
اعالج ازاي الانيميا ، لاني عايزة اخس واول ما اقلل من اكلي شوية بتعب جامد وصداع ودوخة وعدم تركيز وكسل

إجابات الأطباء على السؤال

يفضل مراجعة أخصائي تغذية واتباع حمية تحتوي على حاجة الجسم من جميع العناصر ولا تؤثر على النشاط والتركيز

د. محمد بني صالح
طب عام

يفضل مراجعة أخصائي تغذية واتباع حمية تحتوي على حاجة الجسم من جميع العناصر ولا تؤثر على النشاط والتركيز