سلامو عليكم

icon 9 نوفمبر 2019
اعانى من صداع واحساس تقل بالراس وسخونيه من الامام خفيفه بقالى 3 ايام فما الحل واعراض ايه ده مع انى الصداع مش قوى بس مضايقنى اكيد وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

يجب المعاينة عند طبيب الاسرة لمعرفة سبب الصداع,بحاجة لفحوصات CBC vit b12 vitD l بالاضافة لمراقبة الضغط والسكر والتيقن من التغذية السليمة وشرب الماء الكافي

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب المعاينة عند طبيب الاسرة لمعرفة سبب الصداع,بحاجة لفحوصات CBC vit b12 vitD l بالاضافة لمراقبة الضغط والسكر والتيقن من التغذية السليمة وشرب الماء الكافي