حالتي هيا اعاني حرقه شديده في الراس مع حبوب صغيره وسقوط الشعر

icon 2 مايو 2020
اعاني من الجيبوب الانفيه يصيبني صداع في الحاجب والرقبه والراس ومعه الم جلد الراس ، اعاني من الغضروف ،ورقبتي تؤلمني ودقدمي طول اليوم ذهب لدكاتره كتير بره مصر وفي مصر انا مش عارفه اخد دواء للغضروف ولا الجلد ارجوكم المساعده فكل الالم تظهر مع بعض

إجابات الأطباء على السؤال

لا بد من معرفة تاريخك المرضي ورؤية صورة تقرير اشعة وتحاليل عملتيها اكيد الدكاترة الكتير طلبو منك حاجه من دول واخر علاج بتاخديه من اخر دكتور كنتي عنده علشان نقدر نفيدك.. الف سلامه

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

لا بد من معرفة تاريخك المرضي ورؤية صورة تقرير اشعة وتحاليل عملتيها اكيد الدكاترة الكتير طلبو منك حاجه من دول واخر علاج بتاخديه من اخر دكتور كنتي عنده علشان نقدر نفيدك.. الف سلامه

الدكتور عزيز لطفى عزيز
طب عام
هذه الاعراض سببها غضروف الرقبه او انخفاض فيتامين د برجاء عمل تحليل فيتامين د ويمكن اخذ عقار pregabalin 50 mg مرتين يوميا ثم اعاده التواصل معى