حمى البحر المتوسط والدورة الشهرية

icon 3 مايو 2020
اعاني من حمى البحر الابيض المتوسط منذ الصغر واتناول قرصين من الكولشيسين يوميا ولكن عندما تاتيني الدورة الشهرية اشعر باعراض حمى البحر الابيض المتوسط مثل القئ وارتفاع درجه الحراره والام البطن الشديده حتى انني لا استطيع النهوض من السرير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
اضطراب بسبب تغير في الهرمونات. يمكن تناول مسكنات .ساامات
الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
ملهاش علاقة متوتريش نفسك ممكن البيريود تعمل كده بسبب تغير في الهرمونات حتا لما تجيلك متاخديش غير مسكن بس للالم زي النوفالدول 1000 خافض حرارة ومسكن وبعد ما المده ماتخلص ولا هيكون في اي اعراض.. الف سلامه

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندي حمي البحر المتوسط و مبخدش الكوليشيسين بقالي ٥ سنين عشان بيوقعلي شعري هل دة في خطورة عليا انا عايشة بالمسكنات

icon 6 أغسطس 2021