انا اخذت نت لوك فترة وبعدين وقفت هلى ينفع ارجع اخده تانى ؟ وكده هبدا الجرعة من الاول ولا تكملة للجرعة الاولى؟ السؤال التانى هلى فى مشكلة لو اخذت نت لوك مع كبسول فيروجلوبين؟

icon 21 أغسطس 2017
انا اخذت نت لوك فترة وبعدين وقفت هلى ينفع ارجع اخده تانى ؟ وكده هبدا الجرعة من الاول ولا تكملة للجرعة الاولى؟ السؤال التانى هلى فى مشكلة لو اخذت نت لوك مع كبسول فيروجلوبين؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام الشريف
طب عام
أنصح بمراجعة طبيب الأمراض الجلدية لتقييم حالة الحبوب. وأوضح بعمل نسبة الهيموجلوبين ابتداء قبل التفكير بأخذ كورس حديد.