انا اخويا بيشرب حشيش واستروكس.. وهو بقاله مده مبطل بس عايز دوا من الصيدليه يخليه ينفر خالص منهم..!؟ ممكن لو سمحت اسم دوا ياخده يخليه يبعد عنهم خالص!!!!

icon 26 أبريل 2018
انا اخويا بيشرب حشيش واستروكس.. وهو بقاله مده مبطل بس عايز دوا من الصيدليه يخليه ينفر خالص منهم..!؟ ممكن لو سمحت اسم دوا ياخده يخليه يبعد عنهم خالص!!!!

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
لا بد من مراجعه طبيب الادمان للمساعده