انا ادخن الحشيش من مده ١٠ اشهر ولاكن اتعاطيه بكميه كبيره مع العلم ان طولى ١٧٣ ووزنى ٦٥ وسنى ٢٠ اريد طريقه جيده لابتعد عنه و انى مينفعش ادخل مصحه وماهى مده خروجه من جسمى

icon 25 يناير 2016
انا ادخن الحشيش من مده ١٠ اشهر ولاكن اتعاطيه بكميه كبيره مع العلم ان طولى ١٧٣ ووزنى ٦٥ وسنى ٢٠ اريد طريقه جيده لابتعد عنه و انى مينفعش ادخل مصحه وماهى مده خروجه من جسمى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايمن الامين
طب الاسرة
النصيحة لكل من يتعاطى التوجه لمركز لعلاج الإدمان فورا والله الموفق