انا بشرب مرجوانا من مده وبدخن عندي عمليه تكميم كمان ايام هل لو وقت الش

icon 29 يوليو 2018
انا بشرب مرجوانا من مده وبدخن عندي عمليه تكميم كمان 3 ايام هل لو وقت الشرب حالا ينفع اعمل العمليه في معادها ولا هايبقي في خطر علي في التخدير

إجابات الأطباء على السؤال

يجب ابيلاغ طبيب التخدير بذلك ويفضل ارجاء العملية ختى احتفء المارجوانا من الجسم وسلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب ابيلاغ طبيب التخدير بذلك ويفضل ارجاء العملية ختى احتفء المارجوانا من الجسم وسلامات