انا بعاني بحس اني بعاني من ضعف في الذاكره بتسببلي مشاكل كتير في الدراسه لدرجة اني زمايلي ممكن يذاكروا محاضره في ساعه انا اذاكرها في ساعتين وتلاته بس صعب انساها بسهوله وحاجات كتير مش بتسبت في دماغي علطول زي مثلا ان الدكتور يشرح المحاضره ابقي فاهم وبعد المحاضره يمكن بنصف ساعه انساها فممكن يكون ده طبيعي ولا ايه ؟؟

icon 2 يناير 2016
انا بعاني بحس اني بعاني من ضعف في الذاكره بتسببلي مشاكل كتير في الدراسه لدرجة اني زمايلي ممكن يذاكروا محاضره في ساعه انا اذاكرها في ساعتين وتلاته بس صعب انساها بسهوله وحاجات كتير مش بتسبت في دماغي علطول زي مثلا ان الدكتور يشرح المحاضره ابقي فاهم وبعد المحاضره يمكن بنصف ساعه انساها فممكن يكون ده طبيعي ولا ايه ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نور الهدى
طب الاسرة
في حالة النسيان يفضل دوما استبعاد نقص الحديد وفيتامين د وفيتامين ب ١٢ وكذلك ممكن عمل تحليل الغدة