انا بنام و ساعه ودايما عايز انام بنام ف المواصلات والمحاضرات دايما وصع

icon 14 نوفمبر 2015
السلام عليكم .. انا بنام 10 و 12 ساعه ودايما عايز انام بنام ف المواصلات والمحاضرات دايما وصعوبه ف النوم بالليل ونوبات شلل ولو نمت ساعه بالنهار اسهر الليل كله وحاسس اني متخدر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
راجع طبيب الاذنية ويفحص حلقك عالاغلب بكون عندك مشكلة لحميات بتسببلك نوم متقطع بالليل وقلة بالنوم ليلا