انا دايخه وكل ما اقوم من علي السرير ادوخ واقع وكمان بكح دم وبنف دم كمان ودماغي وجعاني دا اي

icon 1 يونيو 2019
انا دايخه وكل ما اقوم من علي السرير ادوخ واقع وكمان بكح دم وبنف دم كمان ودماغي وجعاني دا اي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
يجب المعاينة وفحص الدم وعمل الاشعة ومعرفة سبب النزف ووقفه. سلامات
الدكتور ايهاب عبدالله محمد متولى
طب عام
يجب عليك زيارة الطبيب للكشف وعمل الفحوصات اللازمة ومعرفة الاسباب