انا رضوى عندى عملت تحاليل طلع عندى فقر دم شديد ال قالى ممكن احتاج نقل

icon 5 أغسطس 2015
انا رضوى عندى 15 سنة عملت تحاليل طلع عندى فقر دم شديد الدكتور قالى ممكن احتاج نقل دم مفيش طريقة تانية للعلاج تكون احسن من نقل الدم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير نعيم
الحساسية والمناعة
اتبعي رأي طبيبك لعلاج فقر الدم ولامانع من ان يحيلك الى اخصائي امراض فقر الدم لأجراء اللازم
الدكتور كابي حرب
طب عام
اهم نصيحة لك الاستماع جيدا لطبيبك ثاني اهم نقطة انك لم تعطيني نتيجة فقر الدم رجاءا عاودي التصال بنا ثانية