انا عندى وعندى انزلاق غضروفى وعايز احسن علاج والعلاج الطبيعي ازى

icon 10 يوليو 2015
انا عندى 21 سنه وعندى انزلاق غضروفى وعايز اعرف احسن علاج والعلاج الطبيعي ازى

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
بحسب المرحلة - في حال لم يكن هنالك آلام شديدة ممتدة للطرف السفلي أو أعراض انضغاط على الأعصاب من الممكن العلاج الطبيعي وبعد استشارة المخ والأعصاب ورؤية الصورة المقطعية