انا عندى ١٧ عملت تحليل دم لقيت urea و uric acid و salbumin و mch و neu

icon 21 يونيو 2015
انا عندى ١٧ سنة عملت تحليل دم لقيت urea 20 و uric acid 7.3 و s.albumin 4.6 و mch 26 و (neutrophils 33% (37-75 و (lymphocytes 58% (20-45 طب هو كده فى حاجة

إجابات الأطباء على السؤال

د. فايز عبدالكريم بيضون
طب عام
يجب استشارة طبيبك لان فحوصاتك تدل على وجود التهاب فيروسي وزيادة بال uric acid