انا عندي حمى البحر الابيض المتوسط وبعمل تحاليل كل شهور وطلع نسبة c rea

icon 20 ديسمبر 2017
انا عندي حمى البحر الابيض المتوسط وبعمل تحاليل كل 6 شهور وطلع نسبة c-reactive protein (quantitative 10.80 ومكتوب النسبه الطبيعية اقل من 5 ، هلى ده ليه دلاله معينة؟

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
يوجد التهاب بحيث ان مؤشر CRP عالي استمر على الدواء الموصوف لك

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا مصاب بحمى البحر الابيض واتناول ٥ حبات يوميا هل الصيام واجب علي علما اني اعاني ايضا من حساسيه بالرئه وحالتي الجسديه ضعيفه

icon 21 أبريل 2021
Souad Soliman abd el satar Souad Soliman abd el satar

ابني عنده ٣سنين وينصف وحلل حمي البحر الأبيض المتوسط طلع النسبه ١٦واربعه من عشره كده فى خطر بالله عليك طمنيني وشكر جزيلا

icon 7 ديسمبر 2022
زائر زائر

تحليل حما البحر الأبيض المتوسط 200هل النسبة كبيرة ولاء

icon 24 يناير 2023
زائر زائر

الاحتياطات الواجبة لمريض حمى البحر المتوسط لطفله 10سنين

icon 11 أغسطس 2023
زائر زائر

نتيجه تحليل حمى البحر المتوسط 280.3 كده النتيجه عاليه ولا لا

icon 27 أغسطس 2023