انا عندي صداع بقالي حوالي سنين وكشفت انف واذن ونظر وما كانشي عندي حاجه

icon 25 سبتمبر 2018
انا عندي صداع بقالي حوالي 9 سنين وكشفت انف واذن ونظر وما كانشي عندي حاجه وكشفت مخ واعصاب جراحه وطلب مقطعيه وعملتها والحمد لله من سنه انا ربنا يعلم ودايما اخد اميجران

إجابات الأطباء على السؤال

لايوجدسيرة مرضية كافية للصداع.على كل حال اميجران يستخدم لعلاج الشقيقة .اذا كان لديك الشقيقة يجب تجنب المنبهات والضوضاء وعليك بممارسة الرياضة.

الدكتور طارق باجندوح
طب عام

لايوجدسيرة مرضية كافية للصداع.على كل حال اميجران يستخدم لعلاج الشقيقة .اذا كان لديك الشقيقة يجب تجنب المنبهات والضوضاء وعليك بممارسة الرياضة.