انا فجأة حسيت بتنميل في نصف راسي اليمين و تاني يوم صحيت من النوم مش حاسة بنصف وجهي وكانه متخدر و الم في الفك اللي في نفس الجزء و تنميل في الدراع اليمين،و حاسة الحرارة عاليهجدا

icon 1 سبتمبر 2016
انا فجأة حسيت بتنميل في نصف راسي اليمين و تاني يوم صحيت من النوم مش حاسة بنصف وجهي وكانه متخدر و الم في الفك اللي في نفس الجزء و تنميل في الدراع اليمين،و حاسة الحرارة عاليهجدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة داليا صلاح
طوارىء
انا انصحك بالذهاب للمستشفي لكي يكشف عليك الطبيب للتأكد والتوصل لتشخيص وإجراء أشعة للراس واخد العلاج المناسب وإجراء فحوصات دم