أنا في الصف الثالث الثانوي محتاج دوا يساعد على زيادة التركيز والحفظ لأني بشعر بهبطان كدا وقلة تركيز لما ارجع من الدروس ومببقاش مركز لما ارجع اذاكر

icon 17 سبتمبر 2018
أنا في الصف الثالث الثانوي محتاج دوا يساعد على زيادة التركيز والحفظ لأني بشعر بهبطان كدا وقلة تركيز لما ارجع من الدروس ومببقاش مركز لما ارجع اذاكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد حمدان طباسي
طب عام
يتم تنظيم ساعات النوم عدم الإكثار من تناول الشاي والقهوة تناول طعام صحي

تعليقات الزائرين

بيود أمينة بيود أمينة

إنصحنا بمكمل غذائي غير ابيتي 4 أريد مكمل لا يزيد فالوزن أنا بنام من 8 .9 ساعات ولا أكتر من شرب الشاي والقهوة ولا أستطيع التركيز

icon 18 يوليو 2022