انا كل لما احلل سكر الاقيه منخفض يعني بعد الاكل علطول وبعد الاكل بساعت

icon 4 أغسطس 2018
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا كل لما احلل سكر الاقيه منخفض يعني بعد الأكل علطول 100 وبعد الاكل بساعتين 107 مش اكتر من الأرقام دي مهما كان نوعيه الاكل ودايما عاوزه سكريات

إجابات الأطباء على السؤال

يجب معرفة السكر  صائم والنتيجة لديك طبيعي و , يعتمد على افراز الانسلين والنشاط الفيزيائي ,سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب معرفة السكر  صائم والنتيجة لديك طبيعي و , يعتمد على افراز الانسلين والنشاط الفيزيائي ,سلامات