من اعراض الانيميا اني مش عارف اركز في الحاجة

icon 9 أبريل 2020
انا كنت حاسس باني شايف الكلام بس مش قادر اركز فيه وحاسس بصداع في راسي كلها ممكن يكون انيميا علي الرغم من اني شايف الكلام من علي بعد بس مش عارف اركز فيه ممكن يكون انيميا ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
وممكن يكون ارهاق بصري . فحص النظر والجيوب . سلامات

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بشرب حشيش باقلي 5شعور ومبطل بقالي 4ايام وعايز ارجع لذهني الطبيعي مبقتش اعرف اركز وحاسس اني انا مش انا وكل اما اركز عينيا توجعني نسفي ارج لطبيعتي وحاسس اني جالي اختلال الان

icon 22 ديسمبر 2020