انا كنت وقعت على دماغى من فتره ومن سعتها وحاسس بى دوخها على طول وسعات نشفان فى الريق مع انى عملت اشعه مقطعيه على المخ والتقرير قال تجمع دموى او كدمه واغلب الدكاتره قالو كويس

icon 27 يوليو 2018
انا كنت وقعت على دماغى من فتره ومن سعتها وحاسس بى دوخها على طول وسعات نشفان فى الريق مع انى عملت اشعه مقطعيه على المخ والتقرير قال تجمع دموى او كدمه واغلب الدكاتره قالو كويس

إجابات الأطباء على السؤال

اثار الضربة على الدماغ , تظهر الاعراض ’

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

اثار الضربة على الدماغ , تظهر الاعراض ’