انا مبطل سجاير بقالى اقل من شهر بشرب بقالى صدرى والنفس لحد دلوقتى مقري

icon 13 يناير 2015
انا مبطل سجاير بقالى اقل من شهر بشرب بقالى 13 سنه صدرى والنفس لحد دلوقتى مقريفنى التنفس وفى زى اكلان كده فى صدرى دى اكيد اعراض الانسحاب اتعامل معاها ازاى وهتاخد وقت اد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هبه جمال يوسف العتوم
طب عام
اهم شي العامل النفسي و الاراده القويه و انصحك بممارسه الرياضه و شرب الزنجبيل ...
الدكتور عمران بشتاوي
طب عام
ما تشعربه اعراض عادية , عليك بالرياضه كالركض والمشي فهي تسرع في عملية تنظيف الرئتين, اهم شيء الارادة القوية وعدم العودة لهذه العادة السيئة!!