انا نسبه الهيموجلوبين فى الدم ١٨ ٤ ومعرفش السبب تحديدا لكنى يدخن وعايز

icon 24 يناير 2018
انا نسبه الهيموجلوبين فى الدم ١٨.٤ ومعرفش السبب تحديدا لكنى يدخن وعايز اعرف ايه الطرق للتقليل من نسبته فى الدم واعرف هل السبب هو التدخين ولا فى سبب تانى

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
التدخين سبب رئيسي وهناك اسباب اخرى ننصحك بوقف التدخين ممارسه الرياضه التبرع بالدم فورا وكل سته شهور