انا هيثم اصبت بانفلونزا وحساسية على الصدر ولحد دالواقتى مش مستوعب دا و

icon 12 ديسمبر 2018
السلام عليكم انا هيثم 25 سنة اصبت بانفلونزا وحساسية على الصدر ولحد دالواقتى مش مستوعب دا ومش عارف اخد نفسى والعلاج مش بيعملى حاجة ولا عارف انام من ضيق التنفس ومتوتر دايما

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن الصادق
طب عام
وعليكم السلام ورحمة الله لابأس عليك من الافضل ان تراجع طبيب الصدر للكشف على الصدر و استثناء امراض الصدر مثل الربو