ايه هى ال pus cells وايه سبب ارتفاعها عند الرضع وازاى ممكن اعالجها وات

icon 11 يونيو 2015
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ايه هى ال pus cells وايه سبب ارتفاعها عند الرضع وازاى ممكن اعالجها واتاكد ازاى انى نسبتها بقت عاديه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احسان عيدان عبد الكريم السيمري
علم الاحياء الدقيقة
هي خلايا مناعية تقوم بالتهام الاجسام الغريبة بعملية البلعمة وتتجمع في مكان الالتهاب والتسمية عامة لانه توجد تصنيفات ومسميات علمية لهذه الخلايا