بحس بزغلالة كتير ف عيني وبنام كتيييير وانا نايمة مش بحس بحاجه حواليا حتي لما حد يجي يصحيني مش بحس زائد اني لما بريح شويه دماغي علي السرير أواريح شويه علي الكرسي واجي اقوم بشوف اسود و بنهج ساعات فجأة كدة من غير مجهود ولا سبب ملحوظة: انا قلبي علي اليمين

icon 23 أغسطس 2018
بحس بزغلالة كتير ف عيني وبنام كتيييير وانا نايمة مش بحس بحاجه حواليا حتي لما حد يجي يصحيني مش بحس زائد اني لما بريح شويه دماغي علي السرير أواريح شويه علي الكرسي واجي اقوم بشوف اسود و بنهج ساعات فجأة كدة من غير مجهود ولا سبب ملحوظة: انا قلبي علي اليمين

إجابات الأطباء على السؤال

لا علاقة للقلب على اليمين بهذه الاعراض , فحص الدم والفيتامينات والاملاح يساعد في تشخيص الجالة بعد المعاينة , سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

لا علاقة للقلب على اليمين بهذه الاعراض , فحص الدم والفيتامينات والاملاح يساعد في تشخيص الجالة بعد المعاينة , سلامات