بعاني من اسمرار الوجه بسبب اشعه الشمس وشحوب في الجسم لدرجه الاصفرار تنصحني بعلاج ايه فتامينات

icon 17 مارس 2019
بعاني من اسمرار الوجه بسبب اشعه الشمس وشحوب في الجسم لدرجه الاصفرار تنصحني بعلاج ايه فتامينات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نهاد احمد نصر الدين
طب عام
زي ماقال دكتور عبد الرحمن لازم تعمل التحاليل للأطمئنان وممكن تجيب كبسولات فيتاماكس وتاخد كبسوله يوميا
الدكتور عبد الرحمن حاتم
طب الاسرة
انصحك بعمل فحوصات CBC. fe .vitb12. vit d اسمرار الوجه ممكن يكون بسبب التدخين ان كنت مدخن او قلة شرب الماء او عدم انتظام النوم ممكن استخدام واقي شمس وسلامات