بعد ايام من الاقلاع عن الترامادول بالبيت جاتلي حاله عايز ابكي ودي جديد

icon 7 أبريل 2015
بعد 3 ايام من الاقلاع عن الترامادول بالبيت جاتلي حاله(عايز ابكي )ودي جديد علي_ايه اخد عشان ارجع طبيعي-كنت باخد 3 ف اليوم=675 مل+حالة خمول رهيبة +ينفع مشروب الطاقة ف حالتي.شكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هاني جاد
طب عام
عليك بكتاب الله والابتعاد عن هواجس الشيطان انت تمر اخي الكريم بمراحل انسحابيو ولن تبقى كثيرا