بنتي سنين عينيها معمصة مع احمرار انهاردة تاني يوم جبتلها قطرة من الصيد

icon 18 يونيو 2016
بنتي 3 سنين عينيها معمصة مع احمرار انهاردة تاني يوم جبتلها قطرة من الصيدليه توبركسيل بس مش عامله حاجة وانا مش عارفه من ايه فجاه اعمل ايه معاها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور قاسم سعد
طب عام
يجب عليك ان لا تعطيها اي قطرات دون استشارة طبيب مختص راجعي طبيب اختصاص عيون للكشف والفحص عليها ثم إعطاءها العلاج الي يناسبها
الدكتور علي الخفاجي
طب الاسرة
مراجعة طبيب العيون . لاستثناء الالتهابات او انسداد القناة الدمعية. و اما اذا كان هناك انسداد بلانف فيتوجب عليك استعمال قطرة تنظيف انف معقمة فقط.
الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
انصحك باستشارة طبيب العيون لاحتمال تكون حساسية في العين مع الالتهاب وتحتاج للكورتيزون العام او الموضعي مع القطرات
الدكتور سرمد صالح الشمري
طب الاسرة
السلام عليكم ... حبيت اعرف اذا كان فقط احمرار او مصحوبة بسائل قيحي او حكة واذا كانت الطفلة تشكو من انفلونزا ورشح او زكام فلاخوف عليها لانها حساسية العين تكون مصحوبة مع حسلسية المجاري التنفسية مع الشكر
الدكتور هشام عيسى عيسى سرور
طوارىء
هذا غالبا التهاب بكتيرى فى العين واذا كان النظر كويس فالعلاج الافضل هو قطرة ومرهم عين كلورامفنيكول لمدة 7 أيام

تعليقات الزائرين

فهمى صبرى فهمى صبرى

ابني عمره سنتين لديه احمرار في العين و عماص باستمرار وبقى له يوم وجبت له قطره من الصيدليه ديكساتوبرين

icon 10 ديسمبر 2022