حضرتك انا عملت تحليل ASOTوطلعت النتيجة فا كنت عايزة هو انا كدة محتاجة

icon 26 يوليو 2018
السلام عليكم حضرتك انا عملت تحليل "ASOT"وطلعت النتيجة 217,26فا كنت عايزة اعرف هو انا كدة محتاجة بنسلين ولا لاء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عسران
صدرية
يجب الكش عند طبيب انف واذن واخذ تاريخ مرضي بالتفصيل
الدكتور محمد عسران
صدرية
لو فيه اعراض او شكوي من المفاصل او القلب يتم اخذ البنسلين... وليس التحليل وحده الذي نعتمد عليه لوصف البنسلين حتي لو اكتر من 400