دلوقتي انا حاسه ان في آخر راسي زي تشنج لما بحرك راسي بحس انها ناشفه كده وكان فيها حديد والاشاعات سليمة انا بس عايزة اعرف التشنج في مؤخرة الراس وموقف دماغي هل ده عصب ولا عضلاا

icon 6 مارس 2019
دلوقتي انا حاسه ان في آخر راسي زي تشنج لما بحرك راسي بحس انها ناشفه كده وكان فيها حديد والاشاعات سليمة انا بس عايزة اعرف التشنج في مؤخرة الراس وموقف دماغي هل ده عصب ولا عضلاا

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد محمد سليم
معالج نفسي
فى الغالب شد عضلى او توتر وخاصة إذا كان مصحوب باضطراب فى النوم يرجى المتابعة مع طبيب امراض الاعصاب لأخذ تاريخ مرضى والاستفسار عن علامات هذه الشكوى
الدكتورة احسان ماهر عبد الهادي
الأنف والاذن والحنجرة
علي الأغلب يكون شد عضلي ممكن استخدام كريم موضعي لبسط العضلات
الدكتور احمد ابراهيم عويص
طب عام
أغلب الأحيان يكون شد عضلي ، يزول بمرخيات العضلات تدريجيا .