ذكر نسبة الهيموجلوبين على طول عالى من الى غير مدخن مش ساكن فى مناطق مر

icon 8 مارس 2016
ذكر ابلغ من العمر 30 سنة نسبة الهيموجلوبين 18 على طول عالى من 17 الى 18 غير مدخن مش ساكن فى مناطق مرتفعة بعيد كل البعد عن المخدرات والمنشطات هل فى خطورة عندى ارجو اجابة وافية شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
نسبة الهيموجلوبين تعتبر عالية طبيعية high normal وان كان بيكون سببها تعويض لنقص نسبة الاكسجين بالدم وممكن يكون سببه السكن علي المرتفعات والتدخين والمنشطات ولكنك نفيت ذلك وان كان لابد من استثناء امراض القلب الرئة والكلي للاطمئنان